HOOGWAARDIGE
EN PURE KWALITEIT
Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt hoogwaardige, pure en huidvriendelijke huidverzorging voor elke leeftijd en ieder huidtype. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

  ZORGVULDIG GESELECTEERD

  Natuurlijke ingrediënten
  & vitamines

  Extenso werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde, huidvriendelijke en hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten en vitaminen. Extenso kiest bewust voor milde en bij voorkeur voor natuurlijke conserveringsmiddelen en dat alles in minimale percentages. Op deze manier creëren we veilige en betrouwbare producten en minimaliseren we de kans op het veroorzaken van reacties. Extenso verwerkt geen minerale oliën, overbodige parabenen en dierlijke ingrediënten in de producten en test niet op dieren.

  Ben je professional?

  Ga voor Extenso in jouw salon

  Extenso eXperts streven naar doeltreffende behandelingen en kiezen voor eerlijke, betrouwbare cosmetica van duurzame kwaliteit. Extenso eXperts bieden met vakinhoudelijke kennis en persoonlijke aandacht net dat beetje extra aan hun klanten.