MEER DAN VERZORGEN EN BESCHERMEN
Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid. De uitgebalanceerde samenstelling van Extenso Skin Improvement zorgt met behulp van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten voor een krachtige, doeltreffende werking. Extenso Skin Improvement producten bevorderen en stimuleren de huid en vertragen de zichtbare tekenen van huidveroudering.

  doelgerichte BEHANDELINGEN

  Stimulatie van nieuwe cellen en verbeterde huidstructuur

  Niemand kent uw huid beter dan uw huidspecialist. Met effectieve en doelgerichte Extenso Skin Improvement behandelingen wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd en de structuur van de huid verbeterd.

  Extenso Skin Improvement biedt doeltreffende behandelingen voor de:

  • onzuivere huid
  • slecht doorbloede huid
  • verminderende elasticiteit

  • doffe huid
  • kleine littekens
  • onregelmatigheden en kleine littekens

  Witte thee

  Extenso Skin Improvement bevat zeer hoogwaardige, actieve en natuurlijke ingrediënten die de huid doelgericht verbeteren. De basis voor Extenso Skin Improvement is “witte thee”. Witte thee zit boordevol gezonde flavonoïden die de huid beschermen tegen UV-straling en DNA-schade herstellen. Daarnaast zorgen polyfenolen in witte thee ervoor dat ongewenste enzymen die de elasticiteit van de huid aantasten onschadelijk gemaakt worden en huidveroudering vertraagd wordt.

  Ben je professional?

  Ga voor Extenso in jouw salon

  Extenso eXperts streven naar doeltreffende behandelingen en kiezen voor eerlijke, betrouwbare cosmetica van duurzame kwaliteit. Extenso eXperts bieden met vakinhoudelijke kennis en persoonlijke aandacht net dat beetje extra aan hun klanten.