Face Cupping

Deze facial cups worden ingezet bij een huidverbeterende massage. Een facial cupping massage stimuleert op natuurlijke wijze de doorbloeding en activeert onderliggend weefsel. Afvalstoffen en vocht worden afgevoerd en de aanmaak van elastine en collageen wordt bevorderd. Dit verstevigt de huid en vermindert de eerste tekenen van het ouder worden. De set bevat een medium en een small cup.

Hoe herken ik een droge huid?

  • schraal of trekkerig gevoel
  • mogelijk jeuk
  • droge en schilferachtige textuur
  • zeer fijne poriën
  • geen verstoppingen of mee-eters
  • dof van kleur
  • gevoelig

Hoe verzorg ik een droge huid?

Bij een droge huid is het zaak de natuurlijke huidbarrière te herstellen. Dit doe je door twee keer per dag je huid te reinigen met de milde Soft Cleansing Milk. Herstel vervolgens de natuurlijke zuurgraad met de Intense Soft Lotion en verzorg je huid met de Rich Revitaliser. Geef je huid wat extra liefde met het voedende Intense Moisture Mask.

 

 TIP

Kies producten waar glycerine of hyaluron in zit. Deze ingrediënten zijn namelijk sterk vochtbindend en helpen je huid het vocht beter vast te houden. Sla ook de zonnebank over en douch niet te heet om het verdampen van vocht uit je huid tegen te gaan.

WISSELINGEN SEIZOENEN

De huid produceert talg en bevat voldoende vocht welke zorgen voor een natuurlijke huidbarrière. Deze barrière beschermt de huid onder andere tegen warmte, lage temperaturen, wind en temperatuurwisselingen. De wisselingen van seizoenen kunnen een behoorlijke verandering in je huidconditie teweegbrengen. Verzorg je huid optimaal door elk seizoen je huid kritisch te beoordelen en eventueel je (normale) huidverzorgingsproducten hierop aan te passen. 

 

 TIP

Is je huid door de wisseling van de seizoenen compleet uit balans? Bezoek dan een Extenso eXpert bij jou in de buurt voor een vakkundig advies.