all about extenso

No-nonsense skincare

Extenso is een Nederlands cosmeticamerk met no-nonsense producten die gericht zijn op het effectief verzorgen en verbeteren van jouw huid. Onze producten doen wat ze beloven, zonder misleidende marketingclaims als cosmeceutical of cosmedical. Dit alles op basis van een eerlijke prijs.

100% EERLIJK

Wij zijn open over de werking van onze producten en transparant over onze ingrediënten. Extenso bevat natuurlijke werkstoffen en werkstofcomplexen en is vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige geur- en kleurstoffen en uiteraard dierproefvrij. Dit alles op basis van een eerlijke prijs.

100% DUTCH

Extenso wordt natuurlijk en verantwoord geproduceerd in Nederland. Hierdoor zijn onze producten altijd vers en stabiel. Wij voldoen volledig aan de wetgeving van de Europese cosmeticaverordening en het Nederlandse warenwetbesluit. Bovenal beperken wij hiermee onze CO2-uitstoot doordat overzees transport niet nodig is.

100% VEGAN

Onze producten bevatten geen ingrediënten die afkomstig zijn van of getest zijn op dieren. Ook worden er geen dieren gebruikt tijdens de productie en distributie ervan. Uiteraard zijn al onze producten dierproefvrij, want dierproeven zijn gelukkig al jaren verboden binnen Europa.

100% DUURZAAM

Bij Extenso is overzees transport niet nodig, waardoor we minder CO2-uitstoot hebben. Onze zero waste verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn 100% recyclebaar. Daarbij maken we geen gebruik van overbodige omverpakkingen die het millieu onnodig belasten.

all about our ingredients

Natuurlijke en huidvriendelijke ingrediënten

Onze producten bevatten zorgvuldig geselecteerde huidvriendelijke en hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten en vitaminen. Wij kiezen bewust voor milde en bij voorkeur natuurlijke conserveringsmiddelen in minimale percentages, zodat we met huidvriendelijke, betrouwbare producten optimale resultaten bereiken en de kans op huidreacties minimaliseren.

zero waste

Duurzame airless verpakkingen

Extenso wordt duurzaam en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland. Hierdoor is overzees transport niet nodig en verminderen we de uitstoot van CO2. Onze zero waste verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn 100% recyclebaar. Daarbij maken wij geen gebruik van overbodige omverpakkingen (doosje, cellofaan en papieren bijsluiters) die het millieu onnodig belasten.

Onze crèmes, serums en maskers zijn verpakt in licht en luchtdichte airless dispensers. Dit unieke systeem zorgt ervoor dat de inhoud niet kan uitdrogen of bederven en dat er geen restproduct achterblijft in de verpakking.