no-nonsense skincare

Huidverbetering voor professionals

Puur, effectief en overzichtelijk, dat is Extenso ten voeten uit. Wij bieden een breed assortiment professionele huidverbetering geschikt voor ieder huidtype en alle huidcondities. Onze producten zijn opgedeeld in vijf overzichtelijke lijnen en verkrijgbaar in retailverpakkingen en voordelige salonverpakkingen. Hierdoor kun jij iedere klant een passende behandeling en thuisadvies bieden.

BASIC COSMETICS

Inkopen bij de fabrikant

Extenso is een onderdeel van Basic Cosmetics, de groothandel voor beauty professionals. Als (aankomend) beauty professional kun jij Extenso zonder verplichte startorder of een minimale afname tegen groothandelsprijzen inkopen bij Basic Cosmetics. Daarnaast profiteer je als salon van veel (inkoop)voordelen en professionele marketing- en verkoopondersteuning.

BEAUTY PROFESSIONAL

Word Extenso huidexpert

Extenso huidexperts streven naar doeltreffende behandelingen en kiezen voor eerlijke, betrouwbare cosmetica van duurzame kwaliteit. Ze bieden met vakinhoudelijke kennis en persoonlijke aandacht net dat beetje extra aan hun klanten.

WORD EXTENSO HUIDEXPERT

Informatie aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in Extenso! Ben jij student of al gediplomeerd schoonheidsspecialist? Dan laten wij je heel graag kennismaken met ons Nederlandse merk. Vul hieronder je gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Professionals

Sharon Haarhuis